Caută pe blog

marți, 9 februarie 2010

Fanilor "Femili gai"

Unele dintre cele mai amuzante faze de-a lungul primelor 8 sezoane. ”Remember that novel you've been working on...?”1. Expozițiune


2. Intrigă3. Desfășurarea acțiunii și punctul culminant


4. DeznodământTrebuie să recunosc că fazele cu romanul lui Brian sunt cele mai tari. Și nu pot să nu aduc în discuție fascinația mea pentru Stewie. Personajul ăsta este absolut genial! Poate chiar cel mai genial personaj existent (Cartman nu se ia în calcul). E malefic și extrem de amuzant...dar cam gay în ultima vreme. Așa că o să expun, într-un mod simplist, teoria unui om de-al meu în ceea ce privește partea mai puțin straight a lui Stewie: Seth MacFarlane a considerat că acest personaj ar reprezenta geniul malefic perfect și ar putea fi luat ca exemplu (că americanii sunt proști si fac tot ce văd la TV) și ce s-a gândit el?! ... „Bă... ia să-i găsesc eu un defect care să-l transforme treptat într-un exemplu nedemn de urmat. Ce urăsc oamenii cel mai mult?? Homosexualii!!”.

Gândul că Stewie ar fi gay doar pentru a nu mai fi adorat și venerat de oameni tâmpiți, mă consolează, de-aia prefer să consider varianta asta ca fiind cea corectă.

Niciun comentariu: